UPOZNAJTE NAŠ TIM

Mi smo tim s dugogodišnjim iskustvom koji će vas sigurno naučiti kako uživati u ronjenju.

Robi

CMAS instruktor dviju zvijezda, koji je započeo ronjenje rekreativno iz ljubavi prema moru, ta je ljubav postala strast koja traje već 35 godina. Otvorio ronilačko središte Hippocampusa 2006. godine i uspješno ga vodi s puno zadovoljnih povratnika svake godine.

Maja

Maja, naš pomoćni instruktor, nježno će vas odvesti za ruku i pokazati vam ljepotu mora. Otkrijte ronjenje i osobito ronjenje u spilji i tunelu. Ona je pedagogica s dugogodišnjim iskustvom u podvodnim aktivnostima i voli podijeliti uzbuđenje ljudi podvodnim svijetom.

Majda

Majda (Divemaster) je već 9 godina s Hippocampusom. Ona je naš menadžer logistike i zasigurno ćete je susresti dok ronite s nama! Ona voli vidjeti ljudska sretna lica nakon prvog zarona i uvijek je dotaknuta kada njezini studenti i dalje postanu vješti ronioci.

Vedran

SSI instruktor, započeo je ronjenje u dobi od 15 godina slobodnim zaronom i to radi od tada. Posjetio je neke od najljepših ronilačkih mjesta na svijetu, ali uvijek se vraća kući. Osim ronjenja uživa i u drugim aktivnostima na otvorenom kao što je planinarenje, biciklizam, snowboarding i pješačenje.

DOBRODOŠLI! OVO JE NAŠ TIM.

Pridružite nam se i nemojte biti sramežljivi.

Ovako izgleda ako ronite s nama:

Menu